Maanrakennus T Salomaa Oy on Helsingissä maarakennuksen ammattilainen

Maarakennuksen palvelut Helsingissä

Helsingistä käsin toimiva Maanrakennus Salomaa T Oy on luotettava maarakennuspalveluiden ammattilainen. Alun perin toiminimenä vuonna 1964 perustettu yritys toimii nyt jo 3. polvessa, joten kokemusta on ehtinyt kertyä huomattava määrä erilaisista alan töistä, aina talonpohjista kunnallistekniikkaan. Palvelemme mielellämme sekä yksityis- että yritysasiakkaita pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella.  

Kattavat kaivinkone- ja kaivuupalvelut Uudellamaalla

Tarjoamme asiakkaillemme kaivuu- ja kaivinkonetöitä kuten sähkö- ja televerkkojen maakaapelointitöitä sekä maarakennuksen kokonaisurakointia. Lisäksi palveluvalikoimamme sisältää pienrakennusten pohjatöitä, kunnallistekniikkaa, salaojatöitä sekä piha- ja vihertöitä, asfalttiurakointia, lumitöitä ja lumenajoa sekä kuljetuspalvelua kuorma-autolla. Monipuolisen ja tehokkaan kalustomme ansiosta pystymme tarttumaan myös isompiin ja haastavampiinkin urakoihin. Meillä on käytössämme muun muassa siirtolavallisia kuorma-autoja, traktorikaivureita ja pienkuormaajia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun tarvitset avuksesi kokenutta maarakennuksen ammattilaista, joka taitaa myös kaupunkirakentamisen, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Maanrakennus Salomaa T Oy:n ovat havainneet hyväksi monet tahot, jotka ovat ryhtyneet kanssamme pitkiin asiakassuhteisiin.

Kerro meistä kavereillesi

  • INFRA Ry jäsen Maanrakennus T Salomaa Oy
  • Luotettava kumppani Maanrakennus Salomaa T Oy